Vi städar så att du slipper

Om flyttstädning

Att behöva städa ur den gamla bostaden när du ska flytta är inte roligt och troligtvis det sista du vill tänka på när det bär av mot en ny bostad. Låt oss göra jobbet istället så kan du istället fokusera på att inreda dina nya bostad.  

En flyttstädning är en total genomgång av bostaden efter att den tömts på möbler. Prata flyttstädning med Växjö Städfirma – vi ger dig fantastisk service och oslagbara priser!

Enkelt. Smidigt. Effektivt.

Låt oss ta hand om städningen så får du mer tid att fokusera på din nya bostad. Vår personal vet exakt vad som krävs för att flyttstädningen ska bli så utförlig som möjligt.

Att flytta är ett stort projekt. Det tar tid och energi att tömma boende och flytta in i en ny. För att koncentrera dig på din nya bostad kan du istället låta oss ta hand om flyttstädningen. Hänvisa den tunga, tråkiga flyttstädningen till professionella städare och lägg all din energi på den nya starten i livet. 

Vår städfirma utför städjobb i Växjö och i hela Småland.

RUT-avdrag vid flyttstädning

Du vet väl om att du kan få RUT-avdrag när du bokar flyttstädning!

Som privatperson i Sverige får du göra rutavdrag på 50% på arbetskostnaden för hushållsnära tjänster så som flyttstädning, dvs. inte på materialkostnaden eller liknande utan endast kostnaden för arbetstiden.

Läs mer om hur RUT-avdraget fungerar på Skatteverkets hemsida.

Slipp stressen

Anlita Växjö Städfirma när det är dags att flytta och städa ur din gamla bostad.

Det är alltid mer jobb och tar längre tid att flyttstäda än man kanske tror från början. Att därför anlita en professionell städfirma som tar hand om flyttstädningen är en lättnad för dig, inte bara fysiskt men  också psykiskt eftersom du slipper stressen. Flyttstädningen innefattar allt från fettborttagning, rengöring av avlopp till torkning av lister och putsning av fönster. Skippa stressen och låt oss hjälpa dig istället!

Vad ingår i flyttstädning?

Här följer en detaljerad lista på vad som ingår i vår flyttstädning:

Samtliga rum
Kök
Badrum
Tvättstuga